Referenties

 

Bloeiend Leven…
Mijn klanten maken krachtige ontwikkelingen door, leiden een bloeiend leven. Dit proces ondersteunen en begeleiden is waar ik graag mijn bed voor uitkom en waar ik energie van krijg en dat is voelbaar. Lees hier ervaringen.

E.B., Houten
Opnieuw een behandeling gehad. Ik heb volkomen vertrouwen en ervaar zowel aandacht en liefde voor mijn lijf, met zijn gebreken, als voor mij als totale persoon. Bij de buikmassage voelde ik mij haast gewichtsloos, onaantastbaar voor kwaad. Maar als het erop aankomt, heb ik er geen woorden voor.

Katja
Weldadige massage voor lichaam en ziel. Ik vind het een bijzondere ervaring dat je je handen zo liefdevol en zorgvuldig op pijnlijke (symbolische) plekken op mijn lijf kan leggen. Je behandelingen zijn daardoor niet alleen heerlijk en ontspannen, maar ook helend.

Marissa, Soest
Gisteren na de behandeling de hele dag op een wolkje geleefd 🙂 Heerlijk ontspannen en vanmorgen werd ik gewoon eens niet moe wakker.

Hannah, Zeist
Doordat Remke tijdens de massage gebruik maakt van warme olie en me warm toedekt, kon ik helemaal ontspannen. Ik merkte dat mijn ademhaling heel rustig werd. Na de massage moest ik even bijkomen en ik vond het fijn om daar even tijd voor te krijgen, zodat ik kon landen. Ik voelde me heel rustig en vooral mijn schouders erg ontspannen.  Ik raad Remke graag aan bij iedereen die spanning of stress ervaart.

Yaela, Huis ter Heide
Ik vond de massage heel prettig. Het is heel rustgevend en ontspannend. Alles gaat vloeiend en in één beweging door waardoor ik in de flow bleef. Remke Zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel en geeft ruimte om aan te geven als ik iets niet prettig of fijn vind.

J.v.E, Houten
Ik vond de massage heerlijke ontspannend. Fijn dat je de rust erin hield en dat ik daarna rustig bij mocht komen. Je praktijkruimte vind ik ook heerlijk, rustig en warm ingericht met prachtige muziek op de achtergrond. Ik kan voelen dat je het fijn vindt om deze behandeling te geven.

Angelique
Woensdag 27 juni 2019 mocht ik genieten van een therapeutische massage van Remke. Bij binnenkomst voelde ik al een rustige sfeer, door heerlijke geur en ontspanningsmuziek op de achtergrond. Gevraagd werd of ik tegen amandelolie kan en of ik aan wil geven als ik iets niet wil of iets te pijnlijk is. De massage was ontspannend en gevoelig bij mijn kuiten. Na een uurtje ontspannen konden mijn spieren zich ook volledig overgeven. Onderweg naar huis leek het alsof ik op wolken liep, moe maar voldaan en erg veel zin in chocolade. Zeker een aanrader. Ik ben niet iemand die zich makkelijk ontspant, maar zelfs de dagen daarna heb ik me heerlijk gevoeld.

Digna, Culemborg
Het heeft me grote ontspanning gegeven, ook in de gebieden die niet aangeraakt zijn. Remke is een toegankelijke vrouw met een zachte en tegelijk ook stevige aanraking.

Laura Snel
Ik ervaar Remke als een ongedwongen en prettig persoon, waarbij je je goed op je gemak c.q. veilig kan voelen. De rust en acceptatie die zij uitstraalt is natuurlijk en warm, zonder dat zij haar professionaliteit verliest. Dit is voelbaar in de behandeling.  De behandeling heb ik ervaren als bijzonder ontspannend.

Marly
De respectvolle aanraking van de handen van Remke is er één die geleid wordt door de signalen van mijn lichaam en die Remke haarfijn aanvoelt met haar intuïtie. Gecombineerd met haar ervaringen en vele studies ontwaken in contact mijn diep ondergedoken emoties. Verdriet welt op en wil naar buiten. Gemis, vast onderdeel in mijn leven, staat geparkeerd in mijn beenspieren. De massage diep in mijn kuiten raakt dit weggedrukte gevoel. Ik voel de beweging doortrekken naar mijn buik. In alle rust sluiten we af.  Ik kon vandaag mijn tas op mijn linker schouder verdragen. En… wel zo mooi ik kon met zwier lopen! Niet boven maar óp de grond. Ik voelde het verschil!