Traject: ‘Uit je hoofd in je lichaam’

Herken je dit?
Je hebt een druk bezet leven en bent niet vooruit te branden. Je hoofd blijft malen en je lichaam staat strak van de spanning. Je bent niet uitgerust als je opstaat en dan moet je dag nog beginnen.  Je voelt je gejaagd, onrustig, moe en futloos. Je wil van alles, je hoofd zit vol plannen en je komt er niet niet aan toe. Je voelt je snel geïrriteerd en regeert je meer dan je lief is af op je omgeving. Je wil zo graag anders, maar weet niet hoe.

Zo kan het niet langer!
Je hebt er genoeg van, er moet structureel iets veranderen. Niet later, maar nu en dat hoef je niet alleen te doen.

Hoe zou het voor je zijn...
om door te pakken zodat je pijnklachten afnemen, je weer vrij kunt bewegen en je je lichter voelt. Piekeren minder wordt en je weer plezier hebt in wat je doet. Als je veerkrachtiger bent en meer vitaal. ’s Ochtends sta je uitgerust op en hebt weer zin in de dag. Je hebt plezier in de dingen die je doet en bent trots op jezelf dat je stappen hebt gezet om jezelf op weg te hlpen..

Kan dat? Ja, dat kan. Dat is mogelijk als je kiest voor het traject:


Traject ‘Uit je hoofd in je lichaam’

Dit traject stem ik volledig op jou af : op je klachtenpatroon, hulpvraag en op hoe jij fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch ‘gebouwd’ bent. Ik onderzoek met jou waar je uit balans bent, wat je in de weg staat en wat er nodig is voor herstel. Wat kun je verwachten?

 • Duur 16 weken
 • Intakegesprek en anamnese (o.a. hulpvraag en klachtenpatroon)
 • Constitutietest (hoe ben je ‘gebouwd’)
 • 6x live sessies waarvan 1 eindgesprek (werkvormen afgestemd op dat wat op dat moment nodig is)
 • Praktische oefeningen op maat voor thuis
 • Tussen de sessies door mag je me altijd mailen voor vragen of support

Zonder jouw actieve inzet verandert er niks.
Klachten ontstaan niet in 1 dag en ze verdwijnen niet in 1 dag. Een voorwaarde voor behandeling is dat je thuis werkt aan de opdrachten die ik je meegeef. Voor opbloeien is het belangrijk dat je dingen anders gaat doen dan je tot nu toe hebt gedaan. Structurele verandering vraagt om commitment en inzet. Uiteraard realistisch, haalbaar en binnen de mogelijkheden die je hebt. 

Ben je bereid er 100% voor te gaan?

Aan het eind van dit traject:

 • heb je duidelijk wat je stress- en spanning geeft
 • voel je je lichter en minder gestrest
 • heb je minder pijnklachten
 • heb je positieve veranderingen doorgevoerd
 • heb je de je regie over je leven terug

Jouw investering naast commitment en inzet: 

Omdat dit een pilot is, bied ik dit traject nu niet aan voor €600,- maar voor €480,- 

 

Aan het eind van dit traject:

Ja, ik meld me nu aan

 

Als je nog twijfelt en liever eerst een gratis kennismakingsgesprek hebt, dat kan. Klik op onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Losse sessies holistische begeleiding:
Wat is nou toch holistische begeleiding? Holistisch betekent ‘heel’ en ‘in verbinding met alles.’ Ik stem mijn begeleiding en werkvormen af op wat er in het moment nodig is. Om dat te kunnen bepalen, luister en kijk ik naar jou en je situatie als een geheel: fysiek, mentaal, emotioneel, zingeving. Ook de verschillende rollen die je in je leven vervult en levensgebieden neem ik in mijn aandacht. Als er ergens iets ‘wringt’of ‘stagneert’heeft dat invloed op alles, omdat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

Kies je niet voor een traject en wel voor losse sessies, dan is je investering:

1 uur: €60,-
1,5 uur: €90,-

 

IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK