Herken je dat?
Je neemt je steeds voor om goed voor je lichaam en geest te zorgen en je doet het niet. Je hobbelt maar door en neemt geen rust en ruimte voor jezelf. Voor je auto zorg je beter. Deze tank je vol, je pompt de banden op, zorgt dat de olie op peil is zodat hij je van A naar B kan brengen. Zelf tank je niet bij en je energie is niet op peil.

Hoe zou het voor je zijn…
als je met regelmaat een moment hebt waarop je diep kunt ontspannen, op adem kunt komen? Wil je eigenlijk niks liever dan regelmatig bijtanken, loslaten wat je niet meer dient en opladen? Hoe zou het voor je zijn als je stress- en spanningsklachten afnemen en je weer fit en vitaal kunt doen wat je te doen hebt? Als je lichaam je weer soepel van A naar B kan brengen?

Heb je een liefdevolle stok achter de deur nodig?

* Omdat je het waard bent
* Zodat je in balans blijft
* Om te voorkomen dat je jezelf vergeet
* Om te voorkomen dat stress- en spanningsklachten chronisch worden

Dat kan. Als je de bereidheid hebt om jezelf te onderzoeken, dan ben ik graag je liefdevolle stok achter de deur. In een combinatie van gesprek en massagetherapie onderzoeken we samen wat je  gedachten, emoties en lichaam je vertellen. Wat staat je in de weg en wat heb je nodig om verder te komen in je ontwikkeling. 

Mijn huidige tarief is €65,- per sessie. Per 1 maart 2023 is mijn tarief:

€ 70,- per uur inclusief wat extra tijd voor omkleden.
Klik op onderstaande knop voor het maken van afspraak. 


Kennismakingsbehandeling ter waarde van € 50,- per uur.
Wil je liever eerst een vrijblijvende kennismakingsbehandeling? Ik kan me dat goed voorstellen. Dat geeft ons allebei ruimte om te ontdekken of we een klik hebben en of je bij mij met jouw vraag aan het juiste adres bent. Je investering is dan € 50,- voor een sessie van 1 uur. Mocht je daarna met mij onderweg willen, pas dan stuur ik je wat formulieren toe om in te vullen zodat ik je dossier kan aanmaken. Klik op onderstaande knop voor het maken van kennismakingsbehandeling.

 

Afspraak maken

 

Wil je liever eerst een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Dat kan! Klik dan op onderstaande knop en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

 

Contact

Alle bedragen op deze pagina zijn incl. BTW.