Bloeiend Leven – Remke Perk

Hoezo bloeiend leven?
Je bent een bewuste, sensitieve vrouw,  hebt een druk bezet leven en doet je best om alle ballen hoog te houden. Plof je eindelijk met een boek op de bank, kun je je niet ontspannen. Wat je ook doet, je blijft last houden van stress- en spanningsklachten en hebt er genoeg van.

Herken je dit?
• Je lichaam voelt gespannen en pijnlijk
• en je bent steeds moe
• Je piekert en krijgt je hoofd niet stil
• Voelt je gestrest en opgejaagd
• Je staat in de overleefstand

Verlang je naar…
• Eindelijk kunnen ontspannen
• Je weer fit voelen
• Stoppen met piekeren en malen
• Innerlijke rust
• Lekker leven en weer genieten

Het kan zo niet verder
Je weet dat het alleen maar erger wordt als je zo door blijft modderen. Je grootste angst is dat je straks opgebrand en uitgeblust thuis zit. Er moet echt iets veranderen.

Wat als je kunt zeggen…
Ik heb echt nog wel eens last van stress en spanning. Het leven gaat nou eenmaal niet alleen over rozen. Ik sta nu wel met beide benen op de grond, heb knopen doorgehakt, ben dingen anders gaan doen en zit weer in de lift. Ik voel me een stuk lichter, rustiger en zit lekker in mijn vel. Ik ben echt opgebloeid.

Als je nu denkt: ‘ohhh… dat lijkt me super fijn.
Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

 

JA, IK WIL OOK OPBLOEIEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *